Čiščenje žlebov lahko pripomore pri prihranku denarja. Ali veste koliko škode vam lahko naredijo zamašeni žlebovi? Pokličite nas, nudimo ugodno storitev čiščenje žlebov.

Ko se žleb zamaši, voda ne odteka pravilno. Pogosto vidmo tudi v celoti zamašene žlebove. Takrat voda lije kar iz žlebov po fasadi, oknih, policah. Voda bi morala odtekati po žlebu, vendar namesto da bi odtekala po namenski poti, teče vsepovsod. To privede do mnogih težav. Pogosto fasada postane umazana zaradi zamašenh žlebov. V žlebu se lahko nabere zemlja, prah, perje, seno, listje in tudi mah. Ker so v zamašenih žlebovih dobri pogoji za rast, pogosto zasledimo tudi rasti plevel in mah. Listja je več v jesenskih časih, zato je prav listje krivec zamašitve v jesenskih časih. Pokličite našo številko 031 789 000 in z veseljem vam pomagamo. Priporočamo pa tudi preventivno čiščenje žlebov 2x letno kar poceni intervencije.

ciscenje-zlebov
odmasevanje-zlebov-na-hisi

Nudimo vam celotno storitev čiščenja žlebov. Hitro in zaneseljivo, očistimo vertikale in horizontale. Na začetku ali koncu sezone vam nudimo tudi preventivno čiščenje žlebov. Tako tudi v primeru če so vertikale in horizotale še prteočne, odstranimo umazanijo in tako preprčeimo zastajanje vode.

Postopek čiščenja žlebov je hiter in učinkovit.

Odmaševanje žlebov ni drago v primerjavi s stroškom ki lahko nastane zaradi zamašitev, saj poškodbe fasade, plesni in okvarjenih spojev žleba.

Ko žleb očistimo se ponovno vzpostavi normalen pretoke vode po zastavljeni poti.

odmasevanje-zlebov
odmasevanje-zlebov-na-objektih